Waar moeten we op stemmen 6 juni

geplaatst in: Wijs met wolven | 0

Op 6 juni mag er gestemd worden op politici die vanuit Nederland afgevaardigd worden in het Europees Parlement. Alle 27 lidstaten hebben een aantal zetels, gebaseerd op het aantal inwoners. Voor Nederland zijn dat 33 zetels en Nederland staat daarmee op plaats 7. Dat betekent dat Nederland in verhouding best wat gewicht in de schaal legt.

Mensen vragen zich regelmatig af hoe de verschillende politieke partijen denken over de wolven in Nederland.

De beheerders van de Facebookgroep “De wolf gezien op de Veluwe” hebben daarom alle standpunten van de politieke partijen op een rijtje gezet en dat overzicht aan ons beschikbaar gesteld om met jullie te delen. Waarvoor onze dank!

Uiteraard is het niet aan ons om een stemadvies te geven, maar mogelijk kan deze informatie jullie helpen bij het maken van je keuze, als je op 6 juni een rondje rood gaat kleuren. Je kunt het document bekijken hier aan te klikken.

 

20240525T083254746.att.821023266108156.pdf(Review) – Adobe cloud storage