Biologist Webinar – Hugh Jansman — de link werkt naar youtube !!!

geplaatst in: Wijs met wolven | 0

biologist hugh jansman over de wolf

Biologist Webinar van het International Wolf Center in de Verenigde Staten

Via deze link kan de bijdrage van Hugh Jansman van de WUR (Wageningen University & Research) aan het Biologist Webinar van het International Wolf Center in de Verenigde Staten terug gekeken worden. Tijdens de presentatie wordt duidelijk welke plannen de Nederlandse overheid, de WUR en de Zoogdierenvereniging smeden om rewilding in Nederland ten uitvoer te brengen en daarmee de wolven alle ruimte willen geven. Wij maken ons daar grote zorgen over. Wij vinden het belangrijk om deze informatie te delen, zodat iedereen zich op de hoogte kan stellen van deze plannen. Zijn presentatie kan hier bekeken worden:

Biologist Webinar